Onnea Sinulle valmistunut!

Tavoite saavutettu ja todistus kädessä, lämpimät onnittelut! Enemmän kuin onnea, haluan toivoa Sinulle avoimuutta, rohkeutta ja armoa itseäsi kohtaan.

Jos päässäsi ovat jo selvät tavoiteet tulevaisuutesi suhteen, anna palaa! Tässä vielä pari vinkkiä tavoitteiden saavuttamiseksi:

  1. Määritä tavoitteellesi selkeä aikataulu, koska tavoite ilman aikataulua on vain unelma. Unelmat toteutuvat joskus, mutta vain hyvällä tuurilla. Tavoitteet saavutetaan omalla toiminnalla.
  2. Kartoita mitä taitoja, kykyjä tai ominaisuuksia sinulla on jo käytössäsi ja mitä vielä tarvitset saavuttaaksesi tavoitteesi.
  3. Pilko tavoitteesi pieniin osiin ja mieti mitä teet tavoitteesi eteen syksyyn, seuraavaan jouluun ja ensi juhannukseen mennessä? Tarvitset siis kolme konkreettista tekoa ensimmäiseen rajapyykkiin mennessä, eli ensin ensi syksyyn.

Tulevaisuus on yksi iso kysymysmerkki? Liikaa vaihtoehtoja, mahdollisuuksia ja mielenkiinnonkohteita? Ei hätää.

  1. Anna itsellesi aikaa. Tulevaisuus tulee kuitenkin vain päivä kerrallaan ja joka päivä kyse on sinun elämästä, toiminnasta ja valinnoista.
  2. Elä, anna ajatusten viedä ja ota rohkeasti inpiraatioita ympäristöstäsi. Luo itsellesi omannäköinen elämä. Ehkäpä sinun tulevaisuuden tavoitetta ja ammattia ei ole vielä edes keksitty, mutta sinunkin tarinalle tulee oikea aika tulla nähdyksi ja kuulluksi.

Kummassa tahansa elämäntilanteessa koet juuri nyt olevasi, eniten toivon sinulle uudelleenmäärittämisen lahjaa. Yllättäviä haasteita ja ennennäkemättömiä mahdollisuuksia tulee välillä elämässä eteen. Toivon koko sydämestä, että osaat niissä hetkissä määrittää elämääsi ja tavoitteitasi uudelleen, tilanteen mukaan, pää pystyssä ja lempeä katse tulevaisuudessa. Pidä huoli, että haasteet vain opettavat sinua elämästä ja mahdollisuudet antavat sinulle  tilaisuuden tarttua kaksin käsin tulevaisuudesta kiinni.

Onnea ja ihania elämän uusia tuulia!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s