Unohda jo vuosi 2017!

Mitä haluat omalta elämältäsi vuonna 2022?

Tähän aikaan vuodesta teemme usein tilipäätöksiä menneestä vuodesta ja katsomme tulevaan vuoteen malttamattomana.

Mitä jos kuitenkin unohtaisit jo vuoden 2017 epämääräiset unelmat. Ajattele suoraan viiden vuoden tavoitteita, heittäytymällä haaveilemaan ja unelmoimaan oikein urakalla. Mitä haluaisit elämältä, jos kaikki olisi sinulle mahdollista? Miltä elämäsi näyttää vuonna 2022?

Kuinka paljon haaveilet hyvästä tuurista, kohtalosta ja sattumasta? ”Jos voittaisin lotossa…” Kuinka paljon olet valmis itse tekemään?

Kun ensi vuoden sijasta, tavoite onkin määritelty viiden vuoden päähän, on helpompi miettiä mitä se tarkoittaa tulevana vuotena 2017, kahden vuoden päästä jne. Jokainen tavoite on helpommin saavutettavissa, kun sen pilkkoo sinulle sopivan kokoisiin osiin. Eihän kakkuakaan syödä yhdellä palasella, yleensä. Paitsi jouluna, salaa.

Saavuttaaksesi tavoitteesi, jonka määrität vuoden päähän, mieti tarkoin mitä voimavaroja, taitoja ja konkreettisia työkaluja ja mahdollisuuksia sinulla jo on käytössäsi?

Todella harvoin meidän todelliset tavoitteet alkavat täysin nollapisteestä. Olet varmasti jo tehnyt tietoisesti tai alitajuntaisesti valintoja, jotka tukevat sinun mahdollisuuksia saavuttaa haluamasi tavoite.

MITÄ MINÄ HALUAN

Vuoden 2017 kunniaksi annan käyttöösi pieni tehtäväkirjasen omien tavoitteiden työstämiseksi. Ota itsellesi aikaa sen täyttämiseen. Tavoitteiden tulee olla sinun itsesi määrittämiä ja asioita joita todella SINÄ haluat. Määritä mihin asioihin haluat panostaa ja mihin asioihin kaipaat muutosta. Onnistut varmasti, kun tiedät itse mihin haluat edetä päämäärätietoisesti! Lataa tästä !

Onnellista uutta vuotta sinulle rakas lukija!

Isa

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s